2024 MESLEK STAJI GENEL BİLGİLER

MESLEK STAJLARINI 2024 YILINDA YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:
Staj başlama tarihleri olarak 24 Haziran 2024 yada 1 Temmuz 2024 seçilebilir. Staj Onay Formu'nu staj yapacağınız işyerine imza-kaşe-mühürletip diğer belgeler ile birlikte gönderiniz. (Diğer belgeler aşağıda açıklanmaktadır.) (Kariyer Kapısı'nda staja başlama tarihi olarak bu iki tarihten farklı bir tarih belirtip kaydettiyseniz başvurunuzu güncelleyiniz yada staj yapacağınız iş yerine/müdürlüğe staja başlama tarihinizin değiştiğini mutlaka bildiriniz.)

ÖNEMLİ NOT :
Staj yapacağınız iş yerinin kendi sisteminden, e-devletten yada Kariyer Kapısı üzerinden staj başvurusu yapmak başvuru için YETERLİ DEĞİLDİR!
Aşağıda belirtilen Meslek Stajı Başvuru İşlemlerinin de yapılması ZORUNLUDUR!

Yalnızca Staj Yerlerinin Kendi Staj Başvuru İşlemlerini yapıp, Müdürlüğümüze gerekli evrakları teslim etmeden başlanan stajlardan doğacak SGK idari para cezalarının sorumluluğu tümüyle öğrenciye ait olacaktır.
Staj iş yerleri, bizden aldığınız Staj Onay Formuna onay veremeyeceklerini, imza atamayacaklarını söylediklerinde mutlaka işyerinin kendi staj başvurusunu belirten ekran görüntüsü yada belgelerle birlikte Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Öğrenci işleri bürosuna başvurunuz. 0252 211 32 55

MESLEK STAJI BAŞVURU BELGELERİ:

1- STAJ ONAY FORMU Zorunludur. SON TESLİM TARİHİ  24 MAYIS 2024
Bölümünüze uygun olan staj onay formunu seçiniz:

Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğrencileri İçin Staj Onay Formu (Tıklayınız) SON TESLİM TARİHİ  24 MAYIS 2024

Bitki Koruma Programı ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı Öğrencileri İçin Staj Onay Formu (Tıklayınız) SON TESLİM TARİHİ  24 MAYIS 2024

Ormancılık Programı Öğrencileri İçin Staj Onay Formu (Tıklayınız) SON TESLİM TARİHİ  24 MAYIS 2024

2- SGK MERKEZLERİNDEN YADA E-DEVLETTEN ALABİLECEĞİNİZ SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA SONUCU"NU DA GÖNDERİNİZ(E-devlet arama kısmına SPAS yazıp ilk sonuca tıklayın. Ekran görüntüsünü gönderin). Zorunludur. SON TESLİM TARİHİ 24 MAYIS 2024

3- Yukarıda belirtilen evrakları (koycegizmyo@mu.edu.tr) e-posta adresine gönderiniz ya da Köyceğiz Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürosuna teslim ediniz.
!!!!   Evrakları e-posta ile gönderirseniz hafta içi günleri 08:30 - 17:30 saatleri arasında 0252 211 32 55 numaralı telefonu arayarak mutlaka teyit alınız.   !!!

4 - STAJ SÖZLEŞMESİ
3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununun 25 inci maddesi gereği; öğrenci, yükseköğretim kurumu ve staj yeri arasında staj sözleşmesi yapılması gerekmektedir.

Staj Sözleşmesi İçin Tıklayınız. (1. ve 2. sayfaya paraf yada imza atınız, staj iş yerine de attırınız.)

MESLEK STAJI ÖNEMLİ NOTLAR:

• STAJ TARİHLERİNDEKİ HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİĞİ MUTLAKA KÖYCEĞİZ M.Y.O. ÖĞRENCİ İŞLERİ'NE BİLDİRİNİZ. (STAJ SÜRESİNDE DEĞİŞİKLİK, ALINAN HASTANE SAĞLIK RAPORLARI, İZİNLER vb. BİLDİRİLMEK ZORUNDADIR).

STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE VERDİKLERİ "STAJ ONAY FORMLARI"NDA STAJ YAPACAĞI GÜN SAYISINI BELİRTTİKTEN SONRA YÜKSEKOKULUMUZA BİLDİRMEDEN, STAJ YAPMAKTA OLDUKLARI İŞ YERLERİNDE yada BAŞKA BİR STAJ YERİNDE STAJA DEVAM EDEN  ÖĞRENCİLER MUHTEMEL İDARİ PARA CEZASI YÜKÜMLÜLÜĞÜYLE KARŞILAŞABİLİRLER.

BU HUSUSTA YALNIZCA DİLEKÇE İLE BİZZAT BAŞVURU İLE ALINAN BİLDİRİMLER GEÇERLİDİR.

Başlama-Bitiş Tarihleri:

X ile ifade edilen satır seçilemez. Muhtemel yeni eğitim-öğretim yılı başlama tarihinden önce meslek stajlarının bitirilmiş olması gerekmektedir.
X ile ifade edilen satırdaki tarihler ancak yeni eğitim-öğretim yılında alınacak başka ders olmadığında seçilebilir.

Son Güncelleme Tarihi : 25.03.2024 14:21 Okunma Sayısı : 8652