Staj Sözleşmesi ve Staj Onay Formu Duyurusu

Onaylı Staj Onay Formu
Meslek stajını yapmaya başladığınız staj yerlerinden onaylı staj onay formu için yada diğer istekler için;
1. Öğrenci numaranız
2. Adınız soyadınız
3. İstenen belge isimlerini koycegizmyo@mu.edu.tr ye e-posta olarak gönderiniz.

Sabah saatlerinde gelen talepler saat 13:00 itibariyle, öğleden sonra gelen talepler saat 16:30 itibariyle e-postanıza cevap olarak gönderilecektir.

Staj Sözleşmesi
Staj sözleşmesi için tıklayınız.
Staj sözleşmesindeki öğrenci bilgileri kısmını, son sayfadaki öğrenci imzasını, staja başlama tarihinizi yazarak doldurunuz.
Sözleşmenin bir nüshası öğrencide, bir nüshası staj iş yerinde bir nüshası da Müdürlüğümüzde kalacak şekilde imza-kaşe ve varsa mühür işlemlerini gerçekleştiriniz.
Sorularınız için koycegizmyo@mu.edu.tr yada mesai saatlerinde 02522113255'ten iletişime geçebilirsiniz.

SGK İşe Giriş Bildirgesi
Staj yerlerinden istenen işe giriş bildirgenizi e-devletten yada sgk merkezlerinden temin edebilirsiniz. (Yalnızca 03.07.2023 başlangıçlı olanlar için geçerlidir. )

Son Güncelleme Tarihi : 04.07.2023 13:39 Okunma Sayısı : 776