2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı kapsamında Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hatice ULUSOY, öğrencilerimize Oryantasyon Programının içeriği ile ilgili genel bilgi vererek öğrencilerimizin istek ve taleplerini dinledi. Yüksekokul bünyesindeki Programlar üç faklı günde Öğretim Elemanlarımız eşliğinde öğrencilerimiz Kötekli Kampüsünü ziyaret etti. Oryantasyon Kapsamında Rektörlük Binası, Heykeltıraş Müzesi, Menteşe Kütüphanesi, Atatürk Kültür Merkezi (AKM), Araştırma Laboratuvarı Merkezi (ALM), Fakülteler, Kapalı Spor Salonu, Rekreasyon Alanı, Hayvanat Bahçesi gezilerek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin tanıtımı yapıldı.

Son Güncelleme Tarihi : 12.12.2019 09:06 Okunma Sayısı : 632