Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 2024

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Köyceğiz Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için düzenlenen mezuniyet töreni Köyceğiz Sinema Festival Alanı’nda yapıldı.
Mezuniyet törenine Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, MSKÜ Rektörü Vekili Prof. Dr. Celal Ateş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sülün, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Başkan, Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanı Emre Dadaş, kurum amirleri, çok sayıda davetli, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Mezuniyet töreninde öğrencilere seslenen Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Hatice Ulusoy “Sevgili öğrencilerimiz İyi ki yolunuz Köyceğiz Meslek Yüksekokulu’ndan geçti. İyi ki sizi tanıdık. İyi, ki varsınız. Hepiniz bizim için çok önemli ve özelsiniz. Bu bağlamda gönlünüzün güzelliği kadar ömrünüzün de uzun ve hayırlı olmasını temenni ederim. Her şey gönlünüzce olsun. Köyceğiz Meslek Yüksekokulu, bundan sonra da sizin okulunuz ve yuvanız olmaya devam edecek. Hepinizi üniversitemizin gönül elçileri olarak memleketin her köşesine gönderiyoruz. Sizleri gönülden tebrik ediyor, yaşamınızın yeni dönemine iyi dilekler ve sevgiyle uğurluyoruz. Allaha Emanet olun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” diyerek mezun olan öğrencilere yeni yaşamlarında başarılar diledi.
Açılış konuşmalarının ardından, üniversiteyi dereceyle bitiren öğrencilere plaketleri verildi ve okul birincisi yaş kütüğüne ismini çaktı.
Mezun olan öğrenciler, diplomalarını aldıktan sonra hep birlikte keplerini havaya fırlattı.
Ardından Köyceğiz Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenlerinde geleneksel hale gelen “göle öğrenci çalma” merasimi gerçekleştirildi. Köyceğiz MYO’ya bir sonraki eğitim-öğretim döneminde daha fazla öğrencinin gelmesi için, öğrencilerden bazıları Köyceğiz Gölü’ne atıldı.
Törende Öğr. Gör. Ahmet Elmastaş Zeybek gösterisi ile Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi kadın potpori ekibinin gösterisinin ardından Emre Çocuk ve Emre Kıvrak davetlilere müzik ziyafeti sundu.
Mezuniyet programı gün batımı eşliğinde tekne turu ile son buldu.
 

Son Güncelleme : 09.10.2024 11:29 Okunma Sayısı : 408

Son Haberler