Yangın Önleme ve Koruma Semineri

Yüksekokulumuz öğrencileri için Köyceğiz İtfaiye Grup Amirliğinden İtfaiye Çavuşu Soner KAZIK, İtfaiye Eri Hasan CAN ve İtfaiye Şoförü Bülent KURNAZ, ‘’Yangın Önleme ve Koruma’’ isimli uygulamalı seminer gerçekleştirdi. Seminerde yangın tatbikatında; evlerde hangi yollarla yangın çıktığı, tava yangını, şofbenlerin servisler tarafından kurulmasının önemi, tava yangınında ıslak havlu ile havadaki oksijen gazının nasıl kesilmesi gerektiği, yangın kıyafetlerinin önemi, yangın tüpünün nasıl kullanılması gerektiği anlatıldı. Akabinde olası bir yangın halinde yangın tüpü ile yangının nasıl söndürülmesi gerektiğinin tatbikatı gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Hatice ULUSOY, değerli bilgileri bizlerle paylaştıkları için teşekkür etti ve İtfaiye personeline teşekkür belgesi takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi : 13.03.2020 17:03