Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Peyzajda Kullanımı Semineri

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü ile Ormancılık Bölümü öğrencilerine yönelik “Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Peyzajda Kullanımı” konulu seminer düzenlendi. Palmiye Merkezi Müdürü Peyzaj Mimarı Nuriye BEYDE tarafından yörede doğal olarak yetişen ve peyzajda da kullanılabilecek türler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca Palmiye Merkezi bünyesinde yer alan Botanik bahçesi, Üretim seraları ve Nilüfer havuzları ile ilgili fotoğraf ve kısa film paylaşıldı.
Peyzaj Mimarı Nuriye BEYDE'ye Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Hatice ULUSOY tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca etkinliğin gerçekleşmesinde görev alan Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Üyelerinden Dr. Mahmut YILDIZTEKİN hocamıza da teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2023 21:58