Tarımsal Üretim ve Bitki Besleme

Dünya genelinde artan nüfusa paralel olarak insanoğlunun temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli olan tarımsal üretiminin de artması gerekliliği giderek önem kazanan konuların başında gelmektedir. Bu noktada Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü olarak ülkemizde ve bölgemizde de tarımsal üretimin yaygın şekilde yapılması nedeniyle konunun uzmanlarından olan Üniversitemiz emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. İbrahim YOKAŞ’ın verdiği “Tarımsal Üretim ve Bitki Besleme” başlıklı etkinlikte; tarımsal üretimin önemi, yanlış tarım uygulamalarının zararları ve yapılması gerekenler, iyi tarım uygulamaları ve bitki beslemenin tarımsal üretimdeki yeri değerlendirilmiş ve öğrencilerimizin konu ile ilgili soruları cevaplanmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 29.11.2021 14:09