Rol Model Olabilecek Mezun/ Mezunlarla Öğrencilerin Buluşması

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü olarak “Rol Model Olabilecek Mezun/ Mezunlarla Öğrencilerin Buluşması” etkinliği kapsamında bölümümüzden 2014 yılında mezun olan ve daha sonra dikey geçiş sınavı ile Süleyman Demirel Üniversitesi, Orman Fakültesinde Orman Mühendisliği bölümünde öğrenci iken Orman Genel Müdürlüğünde (OGM) Orman Muhafaza Memuru olarak atanıp, daha sonra fakülteyi bitirmesinden sonra OGM görevde yükselme sınavı ile Orman İşletme Şefi olarak atanan Orm. Müh. Ahmet AKTUĞ ile 2016 yılında mezun olan ve daha sonra dikey geçiş sınavı ile Süleyman Demirel Üniversitesi, Orman Fakültesinde Orman Mühendisliği bölümünü bitirip, Orman Genel Müdürlüğünde, Orman Muhafaza Memuru olarak çalışan Nuri ÇURA, Doç. Dr. Türkay TÜRKOĞLU ve Öğr. Gör. Halit BÜYÜKSAKALLI Moderatörlüğünde düzenlene etkinlikte konuşmacı olarak yer almıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 29.11.2021 14:05

Son Etkinlikler