Homeopati Etkinliği

Kariyer etkinlikleri kapsamında Uzman Dr. Öznur AKSAKAL hocamızdan Homeopati ve tarihçesinde yer aforizmaları, homepatinin kullanımı, tedavi şeklini, remedilerin hazırlanması, homeopati ile hangi hastalıkların tedavi edildiğinin yanı sıra çağdaş tıp ile homeopati tıbbı arasındaki farklı eşsiz anlatımını dinledik. Katılımcılar ile Dr. AKSAKAL arasında soru-cevap şekilde tamamladığımız etkinlik çevresinde etkinlikten aldığımız yeri dönütler doğrultusunda "Bilginin Sevgiyle Bütünleştiği Üniversite" Üniversitemiz vizyonuna yakışan bir etkinlik daha gerçekleştirmiş olmamızın gururunu yaşıyoruz. Bilgi birikimlerini bizlerle paylaştığı için Dr. Öznur AKSAKAL hocamıza okulumuz ve katılımcılar adına çok teşekkür ederiz.

Etkinliğe Katılanlar:
1 Öznur AKSAKAL