Dalaman TİGEM Teknik Gezisi

Yüksekokulumuz Bitki Koruma Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine Sebze Hastalıkları ve Zararlıları dersi kapsamında dersin öğretim elemanı Doç. Dr. Ersin DOĞAÇ ile öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Sultan KÖŞKEROĞLU ve Öğr. Gör. Ayhan ÇATAK tarafından Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü’ne teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide Dalaman Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisi Hasan POLAT tarafından Tarım işletmesi Müdürlüğü’nde tarımsal alet ve ekipmanlar, Narenciye görülen hastalık ve zararlılar ile buğday ekimi uygulamalı olarak gösterilmiştir. Teknik gezi de destekleri sağlayan Dalaman Tarım İşletmesi Müdürü Adem KALAYCI, Ziraat Mühendisi Hasan POLAT ve yardımcı olan diğer personel arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 26.06.2024 15:10