Bitki koruma Uygulamaları ve Bitkisel Üretim ilkeleri Derslerinin Uygulaması Kapsamında Teknik Gezi

Köyceğiz Meslek Yükseokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma programı 1 sınıf ve 2 sınıf öğrencilerine Bitki koruma Uygulamaları ve Bitkisel Üretim ilkeleri derslerinin uygulaması kapsamında eğitim amacıyla derslerinin öğretim elemanları Öğr. Gör. Ayhan Çatak ve Öğr. Gör. Dr. Sultan Köşkeroğlu tarafından Köyceğiz Palmiye Merkezi'ne teknik geziye götürülmüş ve Palmiye merkezi yetkilileri tarafından üretim tesislerinde yapılan çalışmalar hakkında öğrencilere bilgilendirmeler yapılmıştır. Teknik gezide bize destek veren kurum yetkililerine ve Köyceğiz Palmiye Merkezine çok teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 13.11.2023 16:52