Bitki Koruma Teknik Gezisi

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma Programı 2. Sınıf öğrencilerine Bitki Büyüme Düzenleyicileri ile Organik Tarımda Bitki Koruma dersleri kapsamında derslerin öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Sultan KÖŞKEROĞLU ile Öğr. Gör. Ayhan ÇATAK tarafından Köyceğiz İlçesi Zaferler Mahallesinde bulunan Portakal Üreticisi Abdullah GÜNAY bahçesine teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide Köyceğiz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Ziraat Mühendisi Bekir MARAL Portakal yetiştiriciliği ile hastalık ve zararlıları konusunda bilgiler uygulamalı olarak gösterilmiştir. Teknik gezi de destekleri sağlayan Köyceğiz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Eşref ASLAN, Ziraat Mühendisi Bekir MARAL, Ziraat Mühendisi Hulusi ATASOY ve Portakal bahçesi sahibi Abdullah GÜNAY’a teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 29.03.2024 09:59