Bitki Koruma Programı Tarımsal Mekanizasyon ile Yabancı Otlar ve Mücadelesi Dersleri Kapsamında Teknik Gezi

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma Programı 2. Sınıf öğrencilerine Tarımsal Mekanizasyon ile Yabancı Otlar ve Mücadelesi dersleri kapsamında eğitim amacıyla dersin öğretim elemanı Öğr. Gör. Ayhan ÇATAK ile Öğr. Gör. Dr. Sultan KÖŞKEROĞLU tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Laboratuvarları Merkezi ile Fen Fakültesi Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik Laboratuvarları'na teknik geziye götürülmüş. Laboratuvar sorumluları tarafından yapılan çalışmalar hakkında öğrencilere bilgilendirmeler yapılmıştır. Teknik gezide bize destek veren Araştırma Laboratuvarları Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Atilla COŞKUN ve Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ergun KAYA teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 19.03.2024 19:46