ÜNİVERSİTEMİZ İLE MENTEŞE PTT MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İMZALANAN PTT KARGO VE APS KURYE GÖNDERİLERİ TAŞIMA – DAĞITIM VE TESLİM SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

AÇIKLAMALAR:
 
  1. Sözleşme 01/01/2021 tarihinden itibaren 31/12/2021 tarihine kadar, 1 (bir) yıl süreyle geçerlidir.
  2. Kurumumuz gönderileri PTT A.Ş.’nin sözleşme ekinde yer alan ücret tarifesi üzerinden %35 indirim uygulanmak suretiyle belirlenecek fiyatlardan kabul edilecek ve taşınacaktır.
  3. Üniversitemizin ilçelerde bulunan okullarının bu sözleşmeden yararlanabilmeleri için okul yöneticilerinden yetkili birisinin, bulundukları yerin PTT Merkez Müdürlüğü’ne giderek, kendilerini Üniversitemizin alt birimi olarak tanıtarak müşteri numarası almaları gerekmektedir.
  4. Kurumumuz personeli ve öğrencilerinin kişisel gönderilerinde kimlik kartlarını ibraz etmelerini halinde, Muğla il sınırları dâhilinde, PTT Merkez ve Şubelerinden, PTT’nin kurumumuz personeline ve öğrencilerine sözleşme süresince sözleşme ekindeki ücret tarifesi üzerinden %30 indirim uygulanacaktır. Personel ve öğrencilerimiz kişisel gönderilerinin ücretlerini kabul anında peşin olarak ödeyeceklerdir. Personelimizin ve öğrencilerimizin gönderecekleri kargo adresten alınmayacak olup (kişiler ücretlerini ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirler), kendileri bizzat teslim edeceklerdir. Göndericiden kaynaklanan adresin yanlış yazılması, alıcının kabul etmemesi, bekleme süresi içinde alınmaması, göndericinin gönderisini teslim edilmeyerek geri istemesi vb. durumlarda Posta Kanunu ile PTT A.Ş. ve Posta ve Kargo Hizmetleri Usul ve Esasları hükümlerine göre iade ücreti olarak göndericiden tahsil edilecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 13.01.2021 15:04 Okunma Sayısı : 1876

Son Duyurular