TEK DERS SINAVI BAŞVURULARI

TEK DERS SINAVI DİLEKÇELERİNİZİ 28 TEMMUZ 2023 TARİHİNE KADAR GÖNDERİNİZ.

BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Dilekçeyi yazıcıdan çıkararak, mavi kalem ile doldurduktan sonra koycegizmyo@mu.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.
Gönderdikten sonra 0252 211 32 55 'i mesai saatleri içinde arayarak teyit alınız.

Tek Ders Sınav Tarihleri Köyceğiz Meslek Yüksekokulu İnternet Sitesinden Duyurulacaktır.

MESLEK STAJI SONUÇLANDIRDIKTAN SONRA TEK DERS SINAVINA GİRİLEBİLİR.

Tek Ders Sınavı Genel Bilgiler

Mezuniyeti için devam koşulunu yerine getirmiş olup da, başarısız tek dersi kalan öğrenciler, başarısız olduğu dersten tek ders sınavına girebilir.
Ayrıca mezun olabilmek için kayıtlı oldukları eğitim-öğretim programındaki tüm derslerden başarılı oldukları halde, genel not ortalamaları 2.00’nin altında olması nedeni ile mezun olamayan öğrenciler, genel not ortalamalarını yükseltmek üzere başarılı oldukları bir dersten bölüm başkanlığına dilekçe ile başvurmaları halinde ilgili kurul kararı ile tek ders sınavına girebilirler.
Tek ders sınav hakkından bir kez yararlanılabilir.

Tek ders sınavı, öğrencinin yazılı talebi üzerine bölüm başkanlığınca belirlenen ve ilgili yönetim kurulunca onaylanan tarihlerde yapılır.

Son Güncelleme Tarihi : 20.07.2023 14:28 Okunma Sayısı : 2707

Son Duyurular