Staj İş Yerlerinden İstenen Belgelere İlişkin Duyuru

Staj iş yerlerinden istenen Staj Onay Formu ve/veya Staj Sözleşmesi belgeleri için öğrenci numaranız ve ad soyadınızı içeren bir e-postayı koycegizmyo@mu.edu.tr adresine gönderiniz.

İstenen belgeler, yoğunluğa göre aynı gün içinde öğleden sonra ve mesai bitiminden önce olarak 2 grup halinde toplu olarak e-postaya cevap olarak gönderilecektir.

SGK işe giriş bildirgesi, stajına 24 Haziran 2024 tarihinde başlayan öğrenciler için kendi e-devletiniz üzerinden temin edilecektir. Bunun için e-devlete girin ve aramaya işe giriş bildirgesi yazın.  "İşe Giriş/İşten Ayrılış Bildirgeleri" uygulamasıyla bildirgeye ulaşabilir ve bildirgeyi staj iş yerine direkt olarak gösterebilirsiniz.

Belgelerin ıslak imzalı aslını isteyen staj iş yerleri için öğrenciden alınacak dilekçe için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 24.06.2024 10:21 Okunma Sayısı : 245

Son Duyurular