MAZERET SINAVI BAŞVURU DUYURUSU (ERİŞİM PROBLEMİ NEDENİYLE SINAVA GİREMEMİŞ OLAN ÖĞRENCİLER DAHİL)

UZAKTAN ÇEVRİM İÇİ ARA SINAV ESNASINDA YAŞADIĞI TEKNİK AKSAKLIK/BAĞLANTI KOPMASI VEYA İNTERNET BAĞLATISINA ULAŞAMAMA GİBİ NEDENLERLE ARA SINAVA GİRMEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN MAZERET SINAVI DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ . AŞAĞIDA DİLEKÇENİN GÖNDERİM ŞEKLİ KISMINDA BELİRTİLEN YÖNTEM İLE SINAV DİLEKÇENİZİ SINAV TARİHİNİ TAKİP EDEN 5 GÜN İÇİNDE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GÖNDERİNİZ.

BAĞLANTI SORUNLARI DIŞINDAKİ (HASTALIK VB.) MAZERETİNİ BELGELERE DAYANDIRAN ÖĞRENCİLER İÇİN GENEL MAZERET DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ . GENEL MAZERET DİLEKÇESİNİ MAZERETİNİN OLUŞTUĞU GÜNDEN İTİBAREN 5 GÜN İÇİNDE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE İLETMELERİ GEREKMEKTİR.
DİLEKÇELERİN GÖNDERİM ŞEKLİ:
Dilekçeyi yazıcıdan çıkartınız. Mavi tükenmez kalem ile doldurunuz. Bilgisayar yada cep telefonu ortamına tarayıp koycegizmyo@mu.edu.tr adresine e-posta gönderiniz. Gönderdikten sonra teyit için 0252 2113255'i arayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 30.11.2020 16:55 Okunma Sayısı : 537

Son Duyurular