Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri için 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemine İlişkin Güncel Bilgilendirme

Köyceğiz Meslek  Yüksekokulu Öğrencileri için 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemine İlişkin Güncel Bilgilendirme
Kaydını Dondurmak İsteyen Öğrencilere İlişkin Açıklama:
 
Yükseköğretim Kurulunun 31.03.2020 tarihli aldığı kararla önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde kayıtlı olup öğrenim gören öğrenciler için, talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemi kaydını dondurma hakkı tanınmıştır. Bu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden 25 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Kayıt donduran öğrencilerin kayıt dondurma süreleri azami süreden sayılmayacaktır.
 
Öğrenimine Devam Eden Öğrencilere İlişkin Açıklama:
 
CORONAVIRUS (COVID-19) kapsamında alınan tedbirler nedeniyle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemi ara sınav sınavları ileri bir tarihe ertelenmiştir. Güncel gelişmelere bağlı olarak (salgının etki süreci de dikkate alınarak) yapılamayan ara sınavlar ve dönem sonunda yapılacak olan yarıyıl sonu sınavları için yeni bir sınav takvimi oluşturulacak ve bu takvim daha sonra Üniversitemizin Web sayfasından ve resmi sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir. Şu anki öngörülere göre sınavlar bahar döneminin sonunda yüz yüze yapılacaktır.
  
Stajlara İlişkin Açıklama:
 
Staj zorunluluğu olan öğrenciler, salgının etki süreci ve güncel gelişmelere de bağlı olarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemi sonunda oluşturulacak takvim aralığına göre stajlarını tamamlayabileceklerdir. 
 
Yukarıdaki konularla ilgili güncel duyuruların yalnızca Üniversitemizin Web Sayfasından ve resmi sosyal medya hesaplarından takip edilmesi gerekmektedir.

 

Son Güncelleme Tarihi : 10.04.2020 16:05 Okunma Sayısı : 1173

Son Duyurular