DYS, OBS, Öğrenci Bilgi Formu ve Diğer Önemli Link Bilgileri

Tüm öğrencilerin kullanıcı adı ve şifrelerini alabilmeleri için aktivasyon.mu.edu.tr adresine girerek kayıt olmaları zorunludur.
Aktivasyon esnasında cep telefonunuza aktivasyon kodu gelecektir. Kod gönderme butonuna yalnızca bir defa basınız.
Aktivasyon esnasında gördüğünüz cep telefonu numarası size ait değil ise 0252 211 32 55 öğrenci işleri bürosunu arayınız.

Aktivasyondan sonra kullanıcı adınız ve şifreniz ile https://obs.mu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx giriş yaparak aldığınız dersleri kontrol edebilirsiniz. Ders kaydında bir sorun görürseniz akademik danışmanınıza ders değiştirme haftası içinde mutlaka bilgi veriniz.

E-devletten kayıt yaptıran tüm öğrencilerin Öğrenci Bilgi Formunu doldurmaları gerekmektedir. Öğrenci Bilgi Formuna ulaşmak için tıklayınız.
Öğrenci bilgi formuna OBS sisteminize girerek de ulaşıp doldurabilirsiniz.

Uzaktan öğretim olan derslere dys.mu.edu.tr adresinden girilecektir.
Aynı şekilde muafiyet sınavlarına da başvuru yapmadan bu adresten girebilirsiniz. Muafiyet sınavlarına girmek zorunlu değildir.

Aktivasyon sonrasında aldığınız kullanıcı adı ve şifre ile kampüs içinde telefonunuzdan  eduroam internet bağlantı ayarlarını yaparak üniversite wifi ağına girebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 26.10.2021 11:08 Okunma Sayısı : 3131

Son Duyurular