2021 MESLEK STAJ ONAY FORMU, ÖDEV OLARAK STAJ YAPMAK İÇİN GENEL UYARILAR ve STAJ BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHLERİ

02/04/2021
LÜTFEN TÜM DUYURU METNİNİ OKUYUNUZ.

1- MESLEK STAJLARINI ÖDEV OLARAK UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLER ve BAŞVURU BELGELERİ
ÖDEV OLARAK STAJ TAKVİMİ:
Ödev olarak staj başvuruların alınması: 5 - 16 Nisan 2021 (Başvuru Süresi Dolmuştur.)
Ödevlerin danışmanlar tarafından DYS'ye yüklenmesi: 10.05.2021 (Danışman Hocalarınız Ödevi Bu Tarihten Önce Yükleyebilir. Lütfen DYS'ye girerek kontrol ediniz.)
Öğrencilerin ödevlerini DYS'ye yüklemeleri 17-27 Mayıs 2021 tarihleri arasındadır.

MESLEK STAJLARINI ÖDEV OLARAK UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BAŞVURU İŞLEM ve BELGELERİ:
1. UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE - ÖDEV OLARAK STAJ BAŞVURU FORMU'NA ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN Zorunludur. (Başvuru Süresi Dolmuştur.)
2 . koycegizmyo@mu.edu.tr adresine "meslek stajımı ödev olarak yapmak istiyorum" ibareli metni Ad, Soyad, Öğrenci Numarası, Program bilgilerini ekleyerek gönderiniz. Zorunludur.
3. İşlemleri yaptıktan sonra hafta içi günleri 10:00 - 16:00 saatleri arasında 0252 211 32 55 numaralı telefonu arayarak teyit alınız.
 Zorunludur.
---- SADECE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN HATIRLATMA:  MESLEK STAJI DERSLERİ AKTİF DÖNEMDE ALINAN DERSLER ARASINDA YOK İSE DURUMUN BİLDİRİLMESİ GEREKLİDİR -----

2- MESLEK STAJLARINI YÜZ YÜZE İŞLETMELERDE YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLER ve BAŞVURU BELGELERİ

1- STAJ ONAY FORMUNA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ. (2 SAYFA) Zorunludur. SON TESLİM TARİHİ 28 MAYIS 2021

2- STAJIMI YÜZYÜZE YAPMAK İSTİYORUM DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.Zorunludur SON TESLİM TARİHİ 28 MAYIS 2021

3- SGK MERKEZLERİNDEN YADA E DEVLETTEN ALABİLECEĞİNİZ SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA SONUCU"NU DA GÖNDERİNİZ(E-devlet arama kısmına SPAS yazıp ilk sonuca tıklayın. Ekran görüntüsünü gönderin). Zorunludur. SON TESLİM TARİHİ 28 MAYIS 2021

4- Yukarıda belirtilen evrakları e-posta ( koycegizmyo@mu.edu.tr ) ile gönderiniz.
!!!!   İşlemleri yaptıktan sonra hafta içi günleri 10:00 - 16:00 saatleri arasında 0252 211 32 55 numaralı telefonu arayarak teyit alınız.   !!!

STAJLARINI YÜZYÜZE YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:
Staj başlama tarihlerinden biri staj onay formunda öğrenci tarafından işaretlenecektir. 21 Haziran 2021 yada 5 Temmuz 2021 seçilebilir. Staj onay formunu staj yapacağınız işyerine imza-kaşe-mühürletip diğer belgeler ile birlikte gönderiniz.
Staj yapacağınız iş yerinin kendi sistemine yada e-devletten staj başvurusu yapmak başvuru için yeterli değildir.
Yukarıda belirtilen Yüksekokulumuzda uygulanan Meslek Stajı Başvuru İşlemlerinin de yapılması zorunludur.
Staj iş yerleri, bizden aldığınız Staj Onay Formuna onay veremeyeceklerini, imza atamayacaklarını söylediklerinde mutlaka işyerinin kendi staj başvurusunu belirten ekran görüntüsü yada belgelerle birlikte Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Öğrenci işleri bürosuna başvurunuz. 0252 211 32 55

Yalnızca Staj Yerlerinin Kendi Staj Başvuru İşlemlerini yapıp Üniversitenin gerekli işlemlerini yapmadan başlanan stajlardan dolayı doğacak SGK'dan sigortasız stajyer çalıştırmadan doğan idari para cezalarının sorumluluğu tümüyle öğrenciye ait olacaktır.

STAJ DEFTERİNİ GELİP OKULDAN ALAMAYANLAR İÇİN STAJ DEFTER SAYFALARINI İÇEREN DOSYA (TIKLAYINIZ)

STAJ DEFTERİNİZİ ÖRNEKTEKİ GİBİ DOLDURARAK KÖYCEĞİZ MYO ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA TESLİM EDİNİZ.

STAJ TARİHLERİNDEKİ HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİĞİ MUTLAKA KÖYCEĞİZ M.Y.O. ÖĞRENCİ İŞLERİ'NE BİLDİRİNİZ. (STAJ SÜRESİNDE DEĞİŞİKLİK, ALINAN HASTANE SAĞLIK RAPORLARI, İZİNLER vb. BİLDİRİLMEK ZORUNDADIR).

STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE VERDİKLERİ "STAJ ONAY FORMLARI"NDA STAJ YAPACAĞI GÜN SAYISINI BELİRTTİKTEN SONRA YÜKSEKOKULUMUZA BİLDİRMEDEN, STAJ YAPMAKTA OLDUKLARI İŞ YERLERİNDE yada BAŞKA BİR STAJ YERİNDE STAJA DEVAM EDEN  ÖĞRENCİLER MUHTEMEL İDARİ PARA CEZASI YÜKÜMLÜLÜĞÜYLE KARŞILAŞABİLİRLER.

BU HUSUSTA YALNIZCA DİLEKÇE İLE BİZZAT BAŞVURU İLE ALINAN BİLDİRİMLER GEÇERLİDİR.

Staj Başlama ve bitiş tablosu eklenecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 02.06.2021 11:37 Okunma Sayısı : 7334