2022 YKS EK KONTENJAN İLE YÜKSEKOKULUMUZU PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLENLER İÇİN KAYIT BİLGİLERİ

 
Yüksekokulumuz Bitki Koruma - Tıbbi ve Aromatik Bitkiler veya Ormancılık ve Orman Ürünleri Programını kazanan adayların kayıtlarını, 25-28 Eylül 2022 (saat:23.59'a kadar)  tarihleri arasında COVİD-19 Salgını nedeniyle öncelikle e-Devlet üzerinden yaptırmaları önemlidir. E-devlet kaydı yapanların yüzyüze kayda gelmelerine gerek yoktur.

E-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrenciler sadece bilgi ve kayıt formu ile 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraflarını (fotoğraflar son 6 ay içinde ön cepheden çekilmiş, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.). 28 Ekim 2022 günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuza teslim edecektir.

Özel Güvenlik ve Koruma Programı'nı kazanan adaylar ise 26-30 Eylül 2022 (saat:17.30'a kadar) tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile Köyceğiz Meslek Yüksekokulu'na bizzat gelerek yüz yüze kayıt yaptıracaklardır.

YÜZ YÜZE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- YKS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C. Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı (Fotokopisi alındıktan sonra iade edilecektir)

3- Lise Diplomasının aslı veya noter onaylı sureti (Kayıt sonrasında iade edilecektir)

4- Askerlik Belgesi (28 yaşını dolduran erkek adaylardan istenecektir)

5- 4 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6- Sağlık Raporu - Tam teşekküllü kamu ya da özel sağlık kuruluşundan alınacak "Özel Güvenlik Görevlisi Olur" ibareli heyet raporu.. Sadece Özel Güvenlik ve Koruma Programını kazanan adaylardan istenecektir.

7- Sabıka kaydı belgesi (E-devlet üzerinden alınan belge geçerlidir. ) Sadece Özel Güvenlik ve Koruma Programını kazanan adaylardan istenecektir.

8- Öğrenci bilgi ve kayıt formu 
Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu için tıklayınız. (Öğrenci Bilgi Formunu Doldurmak ZORUNLUDUR) Girişten sonra sarı kısımların doldurulması gerekemektedir. En son KAYDET'e bastığınızda eksik bıraktığınız kısımlar için uyarı mesajı alırsınız. KAYIT İŞLEMİ TAMAMLANMIŞTIR mesajı görünene kadar zorunlu kısımları doldurunuz.)

E-devlet üzerinden yada yüzyüze kayıttan sonra öğrencilerin, uzaktan eğitim dersleri ve Öğrenci Bilgi Sistemine girebilmeleri için kullanıcı adı ve şifre işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir: Kullanıcı adı ve Şifre (Aktivasyon) işlemi için tıklayınız.


 

 

26.09.2022 Okunma Sayısı : 1502

Son Duyurular