Dr.Öğr.Üyesi Sevgin ÖZDERİN'in "Yeryüzünün Süsleri Ağaçlar" Sunumu

"Balkonum Benim Küçük Ormanım" (My Balcony is Little Forest) isimli Etwinning Projesi kapsamında Hırvatistan, İspanya, İtalya, Polonya, Romanya ve Türkiye ortaklı olup çocuklara orman ve ağaç sevgisini aşılamak, onların doğada daha fazla zaman geçirmelerini hedefleyen, doğa dostu bireyler yetiştirmeyi öncelikli hedef koşan eğitim projesidir. Bu proje kapsamında Köyceğiz Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Sevgin ÖZDERİN'in "Yeryüzünün Süsleri Ağaçlar" sunumu, Plevne Ortaokulu ingilizce öğretmeni Bahar Akçam moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte ağaçlar Türkiye florası, herbaryum, botanik bahçeleri ve arboretumlar hakkında bilgi verilip kelime bulutu etkinliği ile sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi : 04.03.2021 13:54 Okunma Sayısı : 1578