Otel Güvenliği Semineri

Yüksekokulumuz Özel Güvenlik ve Koruma Programı tarafından; Risk Analizi ve Güvenlik projelendirme dersi ve kişi koruma dersi kapsamında gerçekleştirilen otel güvenliği seminerine; Bodrum Asteria Resort Hotel’in Güvenlik Müdürü Şahin ARSLAN’ın sunumuyla, Güvenlik Amirleri Onur ÖĞÜT, Funda AFAT, Oğuzhan TÜZMEN, Halime YAZGAN, Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hatice ULUSOY, bölüm öğretim elemanları Öğr.Gör. Tuğba YILDIZ,  Öğr.Gör.Erkan BİNGÖL ve Öğr.Gör. Kutay İŞLER ile öğrenciler katılmışlardır. Seminerde,  özel güvenlik tatbikatı uygulanmış, kişi koruma ders müfredatına uygun olarak toplantılarda koruma düzeni oluşturulmuş, ayrıca seminer salonuna giriş çıkışlarda üst arama tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Böylece, öğrencilere teorik olarak öğrendikleri koruma planlarını uygulamaya dönüştürecek daha kalıcı bir öğrenme stratejisi benimsemelerine katkıda bulunulmuştur. Seminer sonunda Yüksekokulumuz Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hatice ULUSOY,  Bodrum Asteria Resort Hotel’in Güvenlik Müdürü Şahin ARSLAN'a teşekkür belgesini takdim etti.  Sayın Şahin ARSLAN'a paylaştığı değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2019 14:30

Son Etkinlikler