Geleceğe Nefes İçin Fidan Dikimi

lkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak ve toplumda çevre konusunda farkındalığı arttırmak amacı ile geleceğe nefes için Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 11 Kasım 2019 günü saat 11.11’de Köyceğiz İlçesi Balcılar Mahallesinde fidan dikimi yapıldı. Fidan dikimi; Köyceğiz Kaymakamı Hasan Musab OKATAN, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil CEYLAN, Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr Üyesi Hatice ULUSOY, Rektör Danışmanı ve Köyceğiz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr.Bekir ÇÖL, Köyceğiz Orman İşletme Müdürü Hakan ZEYBEK, ilçe protokolü ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Köyceğiz Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz tarafından 6500 adet fidan dikimi yapılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 27.12.2019 13:50

Son Etkinlikler