EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE KAYIT YAPTIRACAKLARIN DİKKATİNE

Kayıt İşlemleri 1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında;
Köyceğiz Meslek Yüksekokulu'na,
kayıt belgelerini bizzat/elden teslim ederek kayıtlarını kesinleştirilecektir
Posta, kargo, faks yada internet ortamından gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Öğrenci No Sorgulama

Ders Kaydı: 1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında yüz yüze veya uzaktan, aktivasyon.mu.edu.tr deki bilgileri doldurarak şifrelerini alan öğrenciler https://obs.mu.edu.tr/  adresine girerek ders kaydı yapabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖSYS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

* Üniversitemize kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2018 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6- Normal öğrenim ögrencileri herhangi bir ücret ödemeyeceklerdir, ikinci öğretim ve uzaktan öğretim öğrencileri  1-5 Ekim 2018 tarihleri arasında ders kayıtlarını yaptırırken ödeyeceklerdir.  Öğrencilerimiz yurt genelinde herhangi bir Türk Ekonomi Bankası Şubesinde öğrenci numaralarını girerek öğrenim ücretlerini yatırabileceklerdir.

7- Yalnızca Özel Güvenlik ve Koruma Normal ve İkinci Öğretim Programlarına yapılacak kayıtlarda ibraz edilmek üzere tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu,

8- Yalnızca Özel Güvenlik ve Koruma Normal ve İkinci Öğretim Programlarına yapılacak kayıtlarda ibraz edilmek üzere Sabıka kaydı belgesi.

Öğrenci Bilgi Formu'nun Doldurulması Zorunludur.

Öğrenci Bilgi Formuna Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

M.S.K.Ü ANASAYFASINDAKİ DUYURUYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Son Güncelleme Tarihi : 28.09.2018 16:56:23 Okunma Sayısı : 1142