MESLEK STAJINI BİTİREN ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU

Son Güncelleme Tarihi : 20.10.2017 11:01:14

2. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN,STAJ DEFTERİNİ ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM ETMELERİ İÇİN SON TARİH 31 EKİM 2017'DİR.

MEZUN OLABİLECEK DURUMA GELMESİ İÇİN MESLEK STAJI DIŞINDA HERHANGİ BİR YÜKÜMLÜLÜĞÜ KALMAMIŞ OLAN 2. SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN MESLEK STAJINI TAMAMLAYANLARIN, STAJ DEFTERLERİNİ STAJLARININ BİTİMİNİ TAKİP EDEN ON GÜN İÇİNDE  YÜKSEKOKULUMUZA ELDEN (bizzat gelerek) YADA KARGO İLE ULAŞTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

Kaşe ve İmzası Eksik Staj Defterleri Bir Sonraki Komisyon'a Kalır.

Kargo, karşı ödemeli olarak gönderilmemelidir.

Gönderilen Staj defteri sayısı, aynı durumda bulunan mezun olabilecek öğrenci sayısının yaklaşık onda dokuzu kadar biriktiğinde komisyonun onayına hazır hale getirilecektir.

STAJ DEFTERİNİ ZAMANINDA TESLİM ETMEYEN, STAJ DEFTERİNDE EKSİK SAYFA, KAŞE VEYA İMZA OLAN ÖĞRENCİLERİN MESLEK STAJLARI, BİR SONRAKİ STAJ KOMİSYONUNDA DEĞERLENDİRİLMEYE ALINACAKTIR.

Güncelleme: 28.07.2016

Doküman Arşivi