2020 MESLEK STAJ ONAY FORMU, GENEL UYARILAR ve STAJ BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHLERİ

17/01/2020 tarihinde yayınlanan duyurudur:
BAŞVURU BELGELERİ:

STAJ ONAY FORMUNA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ. (2 SAYFA) Zorunludur
STAJIMI YÜZYÜZE YAPMAK İSTİYORUM DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ. Zorunludur
Sgk merkezlerinden yada e devletten alabileceğiniz Sağlık Provizyon Sorgulama Sonucu"nu da gönderiniz. Zorunludur.
Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı Öğrencilerinin e-devlet staj başvurusunun kabul edildiğini belirten ekran görüntüsü. Zorunludur.

Önemli Not: Yukarıda belirtilen evrakları e-posta ( koycegizmyo@mu.edu.tr ) ile gönderiniz.
Evraklarında eksikler olabildiğinden gönderilen evrakların takibinin yapılması hususuna dikkat edilmelidir.

Güncelleme:
ORMANCILIK VE ORMAN ÜRÜNLERİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE:
ORMAN BAKANLIĞI'nın e-devlet üzerinden aldığı başvuru işlemi, staj başlamanız için yeterli değildir.
Yukarıda belirtilen Yüksekokulumuzda uygulanan Meslek Stajı Başvuru İşlemlerinin de yapılması zorunludur.
Orman Müdürlüklerinden, bizden aldığınız Staj Onay Formuna onay veremeyeceklerini, imza atamayacaklarını söylediklerinde mutlaka e-devlet üzerinden aldığınız Orman Bakanlığı staj onay sayfası çıktısıyla Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Öğrenci işleri bürosuna staj başvurusu yapınız.

Yalnızca Orman Bakanlığına yapılan başvurular üzerine başlanan stajlardan dolayı doğacak SGK'dan sigortasız stajyer çalıştırmadan doğan idari para cezalarının sorumluluğu tümüyle öğrenciye ait olacaktır.

STAJ DEFTERİNİ GELİP OKULDAN ALAMAYANLAR İÇİN STAJ DEFTER SAYFALARINI İÇEREN DOSYA (TIKLAYINIZ)

STAJ TARİHLERİNDEKİ HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİĞİ MUTLAKA KÖYCEĞİZ M.Y.O. ÖĞRENCİ İŞLERİ'NE BİLDİRİNİZ. (STAJ SÜRESİNDE DEĞİŞİKLİK, ALINAN HASTANE SAĞLIK RAPORLARI, İZİNLER vb. BİLDİRİLMEK ZORUNDADIR).

STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE VERDİKLERİ "STAJ ONAY FORMLARI"NDA STAJ YAPACAĞI GÜN SAYISINI BELİRTTİKTEN SONRA YÜKSEKOKULUMUZA BİLDİRMEDEN, STAJ YAPMAKTA OLDUKLARI İŞ YERLERİNDE yada BAŞKA BİR STAJ YERİNDE STAJA DEVAM EDEN  ÖĞRENCİLER MUHTEMEL İDARİ PARA CEZASI YÜKÜMLÜLÜĞÜYLE KARŞILAŞABİLİRLER.

BU HUSUSTA YALNIZCA DİLEKÇE İLE BİZZAT BAŞVURU İLE ALINAN BİLDİRİMLER GEÇERLİDİR.

Son Güncelleme Tarihi : 04.06.2020 10:09 Okunma Sayısı : 1142

Son Duyurular